Laadukkaat märkätilojen saneeraukset Etelä-Pohjanmaalla

Soita tai lähetä viesti

Kylpyhuone on yksi kodin tärkeimmistä paikoista. Hyvin suunnitellut ja perusteellisesti tehdyt märkätilat luovat kotiin viihtyisyyttä, sekä takaavat rakenteiden kunnossa pysymisen.

Huolellisen lopputuloksen takaamiseksi kannattaa kääntyä ammattilaisen puoleen, jotta säästyisit suurilta vahingoilta ja kalliilta kustannuksilta. Meiltä saat laadukkaat kylpyhuone- ja saunaremontit vuosien kokemuksella.

Märkätilojen saneeraus

Märkätilojen saneerauksissa tulee olla erittäin huolellinen ja varsinkin vedeneristykset täytyy tehdä oikeaoppisesti. Meillä on vuosien kokemus ja osaaminen, sekä henkilökunnallamme VTT:n märkätilasertifikaatti. Meidän kautta saat luotettavat yhteistyökumppanit tarvittaviin LVI- ja sähkötöihin, sekä työmaavalvojan, jotta sinä voit olla huoletta.


Me remontoimme myös saunat. Saunaremontti voidaan tehdä esim. Kylpyhuoneremontin yhteydessä tai erikseen. Halutessasi voimme uusia vain lauteet tai tehdä koko sauna uudeksi.

Autamme mielellämme suunnitteluissa ja meiltä voi kysyä vinkkejä ja ideoita toteutukseen liittyen.

Laatoitus- ja rakennustyöt

Onko laatoitusten saumat alkaneet lohkeilla tai silikonisaumat pettäneet? Vai onko pesuhuone vanhanaikainen ja kaipaa päivittämistä? 

Me toteutamme sauna- ja pesuhuoneremontit sekä sertifioidut vedeneristykset laadukkaasti alusta loppuun saakka. Kerro suunnitelmistasi ja me teemme sinulle arvion kustannuksista ja työn ajallisesta kestosta. 


Teemme mm.:

  • kylpyhuoneet

  • saunat

  • lattiat.

Soita tai lähetä viesti