Maalausta ja tapetointia Etelä-Pohjanmaalla

Sisämaalaus, julkisivumaalaus, peltikaton maalaus ja tapetointi kauniilla kädenjäljellä

Maalaustyö Jari-Pekka Korhonen on oikea valinta toteuttamaan maalaus- ja tapetointityöt, kun rakennat uutta tai remontoit vanhaa. Tunnemme erilaiset pintamateriaalit ja tiedämme millaisia maaleja ja työvaiheita kukin kohde vaatii. Saat rakennuksellesi pysyvän ja kauniin jäljen, joka kestää elämistä sekä aikaa.

Sisämaalaukset

Sisämaalaukset voidaan toteuttaa vaikkapa huoneistoremonti yhteydessä. Sisämaalauksilla vaikutetaan näppärästi koko kodin ilmeeseen! Haluat sitten harmonisen yhtenäisen, hillityn kokonaisuuden tai dramaattisia tehosteseiniä sinne tänne, me taidamme toteutuksen.

Maalauksessa teemme aina huolelliset pohjatyöt, pintojen pesut sekä tarkan maalauksen, jotta lopputulos on mahdollisimman pysyvä ja siisti.

Tapetoinnit

Asunnon tunnelma muuttuu hetkessä, kun tilaat tapetointityöt meiltä. Tapetoinnilla päivitetään helposti huoneen kuin huoneen ilme. Mallistoista löytyy runsaasti erilaisia vaihtoehtoja aina puhdaslinjaisista, geometrisista, pieni- ja suurikuvioisista eri värisiin tapetteihin. Valitse mieleisesi tapetti ja soita meidät hoitamaan työ - saat sileän ja kauniin lopputuloksen.

Julkisivumaalaukset

Kun talon julkisivun maalipinta lohkeilee ja kaipaa päivitystä, ota yhteyttä Maalaustyö Korhoseen! Luomme talollesi taitavalla maalauksella uuden ilmeen, joka ihastuttaa niin asukasta kuin ohikulkijaakin.

Ennen maalauksen aloittamista poistamme huolellisesti vanhan maalin ja hoidamme pintojen pesun. Valitsemme maalin vastaamaan mahdollisimman paljon entistä talon väritystä, halutessasi voimme maalata talosi täysin uudella värillä, huomioiden kuitenkin asuinalueesi talojen ulkoasua koskevat määräykset.

Peltikaton maalaukset

Peltikaton maalaus on haastavaa puuhaa. Työ vaatii useita vaiheita ja maalipinnan tasainen sekä pysyvä jälki edellyttävät taitavaa työskentelyä. Me Maalaustyö Korhosella toteutamme maalaukset kaikentyyppisille peltikatoille.

Teemme katollesi tarvittavan huollon ja pidämme huolen, että maalauksessa käytetään laadukkaita maaleja, jotka kestävät auringonpaistetta tai kattopellin lämpölaajenemista. Otamme huomioon myös kattokulman ja pintaprofiilin, jotka vaikuttavat maalipinnan kestävyyteen.

Betonilattioiden hionnat ja pinnoitukset

Yrityksellämme on käytössä betonin työstöön tarkoitetut timanttihiomakoneet ja pölynpoistoon asianmukaiset imurit. Lattioiden maalaus/pinnoitus tehdään 2-komponenttisella epoksimaalilla tai -pinnoitteella.

Mikäli teollisuushallin, autotallin tms. lattia tarvitsee kunnollisen pinnoituksen, kannattaa kääntyä Maalaustyö Korhosen puoleen.

Ota yhteyttä - toiveidesi maalaus on vain puhelinsoiton päässä!