Maalausta ja tapetointia Etelä-Pohjanmaalla

Ota yhteyttä

Sisämaalaus, julkisivumaalaus ja tapetointi 


Maalaustyö Korhonen on oikea valinta toteuttamaan maalaus- ja tapetointityöt, kun rakennat uutta tai remontoit vanhaa. 

Tunnemme erilaiset pintamateriaalit ja tiedämme, millaisia maaleja ja työvaiheita mikäkin kohde vaatii. Saat rakennuksellesi pysyvän ja kauniin jäljen, joka kestää elämistä sekä aikaa.

Sisämaalaukset

Sisämaalauksilla vaikutetaan näppärästi koko kodin ilmeeseen! Haluatpa sitten harmonisen, yhtenäisen ja hillityn kokonaisuuden tai näyttäviä tehosteseiniä, me hoidamme toteutuksen.  Huolelliset pohjatyöt sekä laadukkaat työvälineet takaavat upean lopputuloksen.

Tapetoinnit

Tapetoinnilla päivitetään helposti huoneen kuin huoneen ilme. Mallistoista löytyy runsaasti erilaisia vaihtoehtoja aina puhdaslinjaisista, geometrisista, pieni- ja suurikuvioisista erivärisiin tapetteihin. Valitse mieleisesi tapetti ja me hoidamme loput!

Julkisivumaalaukset

Kun talon julkisivun maalipinta lohkeilee, haalistuu tai kaipaa päivitystä, on aika tilata maalari paikalle! Luomme talollesi kauniin uuden ilmeen, joka ihastuttaa niin asukasta kuin ohikulkijaakin.


Ennen maalauksen aloittamista poistamme huolellisesti vanhan maalin ja hoidamme pintojen pesun. Valitsemme maalin vastaamaan mahdollisimman paljon entistä talon väritystä; halutessasi voimme maalata talosi täysin uudella värillä, huomioiden kuitenkin asuinalueesi talojen ulkoasua koskevat määräykset.

Betonilattioiden hionnat ja pinnoitukset

Yrityksellämme on käytössä betonin työstöön tarkoitetut timanttihiomakoneet ja pölynpoistoon asianmukaiset imurit. Lattioiden maalaus/pinnoitus tehdään 2-komponenttisella epoksimaalilla tai -pinnoitteella.


Mikäli teollisuushallin, autotallin tms. lattia tarvitsee kunnollisen pinnoituksen, kannattaa kääntyä meidän puoleen.

Ota yhteyttä – toiveidesi maalaus on vain puhelinsoiton päässä!